AtheService | Reparatii Electrocasnice la Domiciliu | Posibile defectiuni ale aragazului
7820
single,single-post,postid-7820,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Blog

service aragaze si cuptoare

Posibile defectiuni ale aragazului

  |   Aragaze

Miros de gaze in bucatarie   Daca simtiti un puternic miros de gaze in bucataria sau in locuinta dumneavoastra atunci incercati sa inchideti robinetul de gaz si sa deschideti imediat geamurile din toata locuinta pentru o cat mai buna aerisire.

Indicatii:

Chemati imediat specialistii! Nu lucrari cu persoane care “se pricep” , fiind vorba de integritatea dvs. si a celor din jur lucrati doar cu persoane sau companii competente care au autorizatie in domeniu.

Flacara cuptorului  numai sta aprinsa

Cel mai des motiv pentru care flacara de la cuptor nu mai sta aprinsa este o defectiune a termocuplei. Termocupla este aceea piesa care faciliteaza mentinerea flacarei.

Indicatii:

Pentru inlocuirea in deplina siguranta a termocuplei apelati doar  la specialisti in domeniu. Aprinderea electrica nu functioneaza Posibilele defectiuni de acest gen indica catre bujia de aprindere sau bateria de scanteie care trebuie schimbata pentru aparatul dvs sa poata functiona in parametrii normali.

Flacara s-a micsorat Daca flacara aragazului dvs. s-a micsoarat este posibil ca diferite depuneri sa obstructioneze canalul circulatie al gazului.

Indicatii

Daca se incearca o indepartare prin impingerea depunerii dinspre gura de iesire in jos, gunoiul va reveni odata cu presiunea exercitata de gaz. In multe cazuri persoane necunoscatoare au incercat singure sa indeparteze depunerile si de fapt au blocat definitiv canalul. Nota finala:  Consultul din timp cu un specialist sau cu o echipa de service profesionista poate prelungi considerabil durata de viata a aragazului dvs. Nu lucrati cu persoane care nu sunt autorizate. Interventiile realizate necorespunzator pot duce catre fatalitate. Protejativa integritatea familiei si a caminului dvs! SUNTETI RASPUNZATORI!